Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Συνδρομές

Δεν υπάρχουν προσφορές ακόμα

#ΧΑΪΔΑΡΙ# FITNESS & PT. Ετήσια συνδρομή που περιλαμβάνει κλασικό γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα και 10 προπονήσεις personal training διάρκειας 30 λεπτών έκαστη.

Η προσφορά έληξε

2018-01-22, 23:59:00

Επιτυχής προσφορά

0 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κέρδος
425€
76%
325€
Εληξε

Ληγμένα

 

Λίγα Λόγια

Συνδρομή γυμναστηρίου διάρκειας δώδεκα (12) μηνών που περιλαμβάνει:

 • Ελεύθερη χρήση μηχανημάτων αερόβιας προπόνησης (διάδρομοι, ποδήλατα,  ελλειπτικά, steppers), μυϊκής ενδυνάμωσης και  αιθουσών με ελεύθερα βάρη
 • Έκδοση και ανανέωση ατομικού προγράμματος άσκησης
 • Απεριόριστη συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα (yoga, pilates, zumba, step aerobic, pump effect, ball effect, cardio n more, cross training, body sculpt)
 • 10 προπονήσεις personal training διάρκειας 30 λεπτών έκαστη ανά μήνα
 • Χρήση αποδυτηρίων

Στατιστικά σχεδόν 2 στις 3 συνδρομές στο γυμναστήριο πάνε χαμένες, γιατί τα μέλη εγκαταλείπουν την προσπάθεια μόλις κοπάσει ο αρχικός ενθουσιασμός. Η κυριότερη αιτία εγκατάλειψης, είναι ότι χάνουν το κίνητρο τους.
Μη γίνεις ένας από αυτούς!
Στα Body trainer studios σχεδιάσαμε μια συνδρομή 12μηνης διάρκειας που συμπεριλαμβάνει 10 προπονήσεις Personal training διάρκειας 30 λεπτών έκαστη.

Ο προσωπικός σου γυμναστής μία φορά τον μήνα:
 • Αναλύει τις δυνατότητες, τους περιορισμούς και τους στόχους σου.
 • Προσαρμόζει το πρόγραμμα γυμναστικής που θα ακολουθήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και το χρόνο που διαθέτεις.
 • Σε καθοδηγεί να το εκτελέσεις με ασφάλεια και σωστή σειρά.
 • Σου προτείνει εναλλακτικές αποτελεσματικές λύσεις σε περιπτώσεις που δεν μπορείς να ακολουθήσεις επακριβώς το πρόγραμμά σου.
Υπoστηρίζουμε την προσπάθεια σου να παραμείνεις σταθερός στο στόχο που έθεσες αρχικά, χωρίς να εγκαταλείψεις την προσπάθεια σου.

Όροι Προσφοράς

Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

 • Μπορεί να αγοραστεί μέχρι 1 κουπόνι για προσωπική χρήση & απεριόριστα κουπόνια υπό τη μορφή δώρου
  (1 κουπόνι / όνομα χρήστη).
 • Το κουπόνι ισχύει έως 23/01/2018
 • Η εξόφληση της αγοράς στο κατάστημα - έδρα πρέπει να γίνει εντός 24 ΩΡΩΝ
 • Ανμε υπαιτιότητα του αγοραστή, δεν χρησιμοποιηθεί το κουπόνι μέσα στη διάρκεια ισχύς του, το site δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν υποχρεούται να το ακυρώσει και να επιστρέψει τα χρήματα στον αγοραστή.
 • Η προσφορά ισχύει αυστηρά για νέα, ενεργά & μη ενεργά μέλη του γυμναστηρίου. Πλέον εγγραφής 15€ για νέα μέλη.
 • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σας ή η έγκυρη αναφορά του κωδικού του με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, την ημέρα της επίσκεψής σας, στον χώρο του γυμναστηρίου BODY TRAINER STUDIOS ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης:
ΧΑΙΔΑΡΙ
Δευτέρα έως Παρασκευή: 24ωρο
Σάββατο: 08:00 – 22:00
Κυριακή: 10:00-18:00

    

#Για πληροφορίες σχετικά με το γυμναστήριο κάνε click ΕΔΩ#

Για το πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων κάνε click ΕΔΩ#

Για περισσότερα δώρα & προσφορές κάνε click ΕΔΩ

#Μπες στο http://fitnet.gr/on-line-training κατέβασε τους οδηγούς άσκησης & διατροφής εντελών δωρέαν καθώς και το ετήσιο Fitness Map που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις αποτελεσματικά την προπόνησή σου και να αξιολογησεις τα αποτελέσματα.#

 

Στοιχεία επιχείρησης

bodytrainerhaidari
Τηλέφωνο : 2105320555

 

To Body Trainer  αποτελεί έναν μοναδικό πολυχώρο άσκησης. Πάνω από 2500τμ εξοπλισμένα με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η παγκόσμια αγορά του fitness, παρέχει λύσεις και υπηρεσίες στους λάτρεις της άσκησης.
Πλούσιος εξοπλισμός οργάνων στο fitness room,μοναδική αίθουσα 400τμ με ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων, υπηρεσίες personal training & small group training, αίθουσα SPINNING και κυρίως το φιλικό και  επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, αναδεικνύουν το Body Trainer στο BestGym/Fitnet στο ΧΑΙΔΑΡΙ.

Ποιος είπε ότι το Fitness απαιτεί χρόνο; Γυμνάσου έξυπνα!                                 
Αποτέλεσμα > Χρόνο: Στα γυμναστήρια του δικτύου Fitnet οι σύμβουλοι άσκησης θα οργανώσουν για σένα ένα πρόγραμμα άσκησης που μπορείς να εντάξεις με ευκολία στην καθημερινότητά σου. Δεν είναι απαραίτητο να γυμνάζεσαι καθημερινά αν αυτό δεν είναι εφικτό ούτε είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις εναλλακτικούς τρόπους άσκησης. Ένα «έξυπνο» πρόγραμμα μπορεί να σου προσφέρει λύσεις που ποτέ δεν είχες σκεφτεί μόνος σου. Μέγιστο αποτέλεσμα στον ιδανικό χρόνο! Αξιοποίησε δημιουργικά κάθε λεπτό του χρόνου σου. Γυμνάσου έξυπνα!

Ποιος είπε ότι το Fitness απαιτεί κόπο; Γυμνάσου έξυπνα!                                                                                             Αποτέλεσμα > Κόπο: παρότι πηγαίνεις καθημερινά στο γυμναστήριο δεν έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκούσες όμως εσύ εργάστηκες σκληρά. Κάθε πρόγραμμα που οδηγεί σε βαριά χρήση και απαιτεί έντονη προσπάθεια σε συνδυασμό με δραστικές διατροφικές αλλαγές στατιστικά οδηγεί στην εγκατάλειψη και απογοήτευση. Μήπως και εσύ έχεις λειτουργήσει έτσι στο παρελθόν; Κατάλληλο πρόγραμμα για σένα είναι αυτό που μπορείς να εκτελέσεις με ασφάλεια και ευκολία.Μην αφήσεις τον κόπο να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου! Γυμνάσου έξυπνα!

Ποιος είπε ότι το Fitness απαιτεί κόστος; Γυμνάσου έξυπνα!                                     
Αποτέλεσμα > Κόστος:
 στα γυμναστήρια του δικτύου Fitnet θα μάθεις πώς να αποκτήσεις μόνιμα και πραγματικά οφέλη από τη γυμναστική αξιοποιώντας τα χρήματα σου. Όλοι θέλουμε τις καλύτερες τιμές για οτιδήποτε αγοράζουμε. Γι’ αυτό λοιπόν φροντίζουμε ώστε όλα τα μέλη του δικτύου Fitnet  να είναι ενημερωμένα για όλες τις προσφορές μας επιλέγοντας αυτές που τους ταιριάζουν καλύτερα.Κέρδισε την καλύτερη σχέση κόστους /ωφέλειας. Γυμνάσου έξυπνα!