Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Συνδρομές

6 Ενεργές προσφορές

#ΓΛΥΦΑΔΑ# FITNESS & PT. Ετήσια συνδρομή που περιλαμβάνει κλασικό γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα και 10 προπονήσεις personal training διάρκειας 30 λεπτών έκαστη.

Κάντε το δώρο
:
:
ώρες
λεπτ
δευτ

Η προσφορά είναι ενεργή!

Αξία
Έκπτωση
Κέρδος
425€
76%
325€
100
Αγόρασε το!

Επιλογές προσφοράς

 

Λίγα Λόγια

Συνδρομή γυμναστηρίου διάρκειας δώδεκα (12) μηνών που περιλαμβάνει:

 • Ελεύθερη χρήση μηχανημάτων αερόβιας προπόνησης (διάδρομοι, ποδήλατα,  ελλειπτικά, steppers), μυϊκής ενδυνάμωσης και  αιθουσών με ελεύθερα βάρη
 • Έκδοση και ανανέωση ατομικού προγράμματος άσκησης
 • Απεριόριστη συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα (yoga, pilates, zumba, step aerobic, pump effect, ball effect, cardio n more, cross training, body sculpt)
 • 10 προπονήσεις personal training διάρκειας 30 λεπτών έκαστη ανά μήνα
 • Χρήση αποδυτηρίων

Στατιστικά σχεδόν 2 στις 3 συνδρομές στο γυμναστήριο πάνε χαμένες, γιατί τα μέλη εγκαταλείπουν την προσπάθεια μόλις κοπάσει ο αρχικός ενθουσιασμός. Η κυριότερη αιτία εγκατάλειψης, είναι ότι χάνουν το κίνητρο τους.
Μη γίνεις ένας από αυτούς!
Στα Body trainer studios σχεδιάσαμε μια συνδρομή 12μηνης διάρκειας που συμπεριλαμβάνει 10 προπονήσεις Personal training διάρκειας 30 λεπτών έκαστη.

Ο προσωπικός σου γυμναστής μία φορά τον μήνα:
 • Αναλύει τις δυνατότητες, τους περιορισμούς και τους στόχους σου.
 • Προσαρμόζει το πρόγραμμα γυμναστικής που θα ακολουθήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και το χρόνο που διαθέτεις.
 • Σε καθοδηγεί να το εκτελέσεις με ασφάλεια και σωστή σειρά.
 • Σου προτείνει εναλλακτικές αποτελεσματικές λύσεις σε περιπτώσεις που δεν μπορείς να ακολουθήσεις επακριβώς το πρόγραμμά σου.
Υπoστηρίζουμε την προσπάθεια σου να παραμείνεις σταθερός στο στόχο που έθεσες αρχικά, χωρίς να εγκαταλείψεις την προσπάθεια σου.

Όροι Προσφοράς

Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

 • Μπορεί να αγοραστεί μέχρι 1 κουπόνι για προσωπική χρήση & απεριόριστα κουπόνια υπό τη μορφή δώρου (1 κουπόνι / όνομα χρήστη).
 • Το κουπόνι ισχύει έως 23/01/2018
 • Η εξόφληση της αγοράς στο κατάστημα - έδρα πρέπει να γίνει εντός 24 ΩΡΩΝ
 • Ανμε υπαιτιότητα του αγοραστή, δεν χρησιμοποιηθεί το κουπόνι μέσα στη διάρκεια ισχύς του, το site δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν υποχρεούται να το ακυρώσει και να επιστρέψει τα χρήματα στον αγοραστή.
 • Η προσφορά ισχύει αυστηρά για νέα, ενεργά & μη ενεργά μέλη του γυμναστηρίου.Πλέον εγγραφής 15€για νέα μέλη.
 • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σας ή η έγκυρη αναφορά του κωδικού του με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, την ημέρα της επίσκεψής σας, στον χώρο του γυμναστηρίου BODY TRAINER STUDIOS ΓΛΥΦΑΔΑΣ
 • Οι προπονήσεις διεξάγονται σύμφωνα με το αντίστοιχο ωρολόγιο πρόγραμμα του γυμναστηρίου.
 • Απαραίτητη η κράτηση θέσης (RDV) όπου τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας και διαθεσιμότητας.

Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης:
ΓΛΥΦΑΔΑ
Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 24:00
Σάββατο: 09:00 – 21:00
Κυριακή: 10:00-18:00

 

#Για πληροφορίες σχετικά με το γυμναστήριο κάνε click ΕΔΩ#

Για το πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων κάνε click ΕΔΩ#

Για περισσότερα δώρα & προσφορές κάνε click ΕΔΩ#

 

#Μπες στο http://fitnet.gr/on-line-training κατέβασε τους οδηγούς άσκησης & διατροφής εντελών δωρέαν καθώς και το ετήσιο Fitness Map που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις αποτελεσματικά την προπόνησή σου και να αξιολογησεις τα αποτελέσματα.#

 

Στοιχεία επιχείρησης

bodytrainerglyfada
Διεύθυνση : Ελευθερίου Βενιζέλου 35-37
Τηλέφωνο : 2109608742

  

Οι εμπνευστές και δημιουργοί των body trainer studios φιλοδοξούν και στοχεύουν να εκπαιδεύσουν τα μέλη τους, για το πώς θα αποκτήσουν μόνιμη και πραγματική ωφέλεια από τη χρήση της γυμναστικής. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά του fitness.

Ποιος είπε ότι το Fitness απαιτεί χρόνο; Γυμνάσου έξυπνα!                                 
Αποτέλεσμα > Χρόνο: Στα γυμναστήρια του δικτύου Fitnet οι σύμβουλοι άσκησης θα οργανώσουν για σένα ένα πρόγραμμα άσκησης που μπορείς να εντάξεις με ευκολία στην καθημερινότητά σου. Δεν είναι απαραίτητο να γυμνάζεσαι καθημερινά αν αυτό δεν είναι εφικτό ούτε είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις εναλλακτικούς τρόπους άσκησης. Ένα «έξυπνο» πρόγραμμα μπορεί να σου προσφέρει λύσεις που ποτέ δεν είχες σκεφτεί μόνος σου. Μέγιστο αποτέλεσμα στον ιδανικό χρόνο! Αξιοποίησε δημιουργικά κάθε λεπτό του χρόνου σου. Γυμνάσου έξυπνα!

Ποιος είπε ότι το Fitness απαιτεί κόπο; Γυμνάσου έξυπνα!
Αποτέλεσμα
 > Κόπο: παρότι πηγαίνεις καθημερινά στο γυμναστήριο δεν έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκούσες όμως εσύ εργάστηκες σκληρά. Κάθε πρόγραμμα που οδηγεί σε βαριά χρήση και απαιτεί έντονη προσπάθεια σε συνδυασμό με δραστικές διατροφικές αλλαγές στατιστικά οδηγεί στην εγκατάλειψη και απογοήτευση. Μήπως και εσύ έχεις λειτουργήσει έτσι στο παρελθόν; Κατάλληλο πρόγραμμα για σένα είναι αυτό που μπορείς να εκτελέσεις με ασφάλεια και ευκολία.Μην αφήσεις τον κόπο να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου! Γυμνάσου έξυπνα!

Ποιος είπε ότι το Fitness απαιτεί κόστος; Γυμνάσου έξυπνα!                                     
Αποτέλεσμα > Κόστος:
 στα γυμναστήρια του δικτύου Fitnet θα μάθεις πώς να αποκτήσεις μόνιμα και πραγματικά οφέλη από τη γυμναστική αξιοποιώντας τα χρήματα σου. Όλοι θέλουμε τις καλύτερες τιμές για οτιδήποτε αγοράζουμε. Γι’ αυτό λοιπόν φροντίζουμε ώστε όλα τα μέλη του δικτύου Fitnet  να είναι ενημερωμένα για όλες τις προσφορές μας επιλέγοντας αυτές που τους ταιριάζουν καλύτερα. Κέρδισε την καλύτερη σχέση κόστους /ωφέλειας. Γυμνάσου έξυπνα!


Nearby Deals